18 Aralık 2010 Cumartesi

Tasarım Danışmanlığı / Design Consultancy

(Daha öncesinde  "Kavramsal Tanımlar"  sayfasını okumuş olmanızı öneririz)

Tasarım, aklın belli bir hedefe planlı ve sistemli bir şekilde ilerleyerek  fikirler üretmesi, talebe/ ihtiyaca yönelik çözümler bulması ve bu çözümleri şekillendirerek sistemlere, ürünlere  çevirmesidir.

trendsSoul,  20 yıllık profesyonel tecrübesine dayanarak, müşterisine mükemmel sonucu sunabilecek bilgi ve donanım ile tecrübeye sahiptir.

 Bu sonuca giderken, tasarım alanında firma beklentilerini ve amaçlarını değerlendirir, sistemli bir şekilde ilerlemek için oluşturacağı planda trendlerin araştırılıp sadece bugünün değil yarının beklentilerini karşılayan, geleceğe yatırım yapan fikirleri ortaya çıkarmayı hedefler. Çalışma, fikrin oluşturulması, projendirilmesi, senaryolandırılması, prototip gibi aşamalarla  başlar. Üretim öncesi testleri ve üretim aşamaları, üretimin kontrolü ve nihai ürünün pazarda konumlandırılmasından raflarda yer almasına kadar sürer. Sürecin geniş kapsamlı sistemli planlanması ve gerçekleştirilmesinde en mükemmel ve profesyonel çözümü sunar.  Trendssoul çözüme giden yolda kendi bünyesindeki  ya da alanında profesyonel çözüm ortaklarıyla birlikte çalışarak müşterisine hayal ettiğinin ötesinde bir memnuniyet vaad eder.


SAYFAYA GERİ DÖN >>